Na voljo so prijave za slovenski ClimAccelerator, celovit pospeševalni program za okoljske projekte, ki je strukturiran v treh ločenih enomesečnih fazah.

Faza 1 – INKUBACIJA (15. september 2023 – 14. oktober 2023) je namenjena potrjevanju potreb strank, ugotavljanju velikosti in potenciala trga ter opredelitvi primarnega trga, hkrati pa tudi določanju ustreznega poslovnega modela. Ta faza je skrbno pripravljena kot izobraževalna pobuda, prilagojena zagonskim podjetjem v zgodnji fazi. Sodelujoča zagonska podjetja bodo dobila dostop do vrste spletnih delavnic, mentorstva in strokovnega znanja strokovnjakov, vse to pa bo prilagojeno njihovim individualnim zahtevam.

Faza 2 – POSPEŠEVANJE (15. oktober 2023 – 14. november 2023) odraža strukturo programa faze 1, vendar na bolj napredni ravni z večjim poudarkom na doseganju ustreznosti izdelka za trg in omogočanju razširjanja v zgodnji fazi. Poudarek bo na tesnem sodelovanju z mentorji in strokovnjaki s področja, ki bodo imeli ključno vlogo pri spodbujanju rasti in razvoja zagonskih podjetij.

Faza 3 – PRIPRAVA NA NALOŽBE (15. november 2023 – 14. december 2023) je namenjena pripravi podjetij na naložbene priložnosti, povečanju njihove prepoznavnosti in vzpostavitvi stikov s potencialnimi vlagatelji. Ta faza je zasnovana tako, da učinkovito obravnava edinstvene potrebe vsakega sodelujočega podjetja.

Startupe z ustreznimi rešitvami (izdelki/storitvami) vljudno vabimo, da se prijavijo na ta program prek spletnega prijavnega obrazca. Pogoj za prijavo je registrirano podjetje.

Rok za prijavo je 4. 9. 2023.

Prijava TUKAJ (v angleščini).